Optimalizace výpočetního systému pro zpracování 3D obsahu pro malé a střední firmy - Melichar, Jan; Kacerovský, Jiří; Drchal, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Koncepce renderovací farmy. Současný stav v oblasti hardware a software. Průzkum v oblasti realizace renderingu. Definice metrik pro následné vyhodnocení. Aplikace metrik, návrh a doporučení optimálního řešení výpočetního systému
Vedoucí práce: Jiří Kacerovský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: trojrozměrná grafika; počítačové sítě; malé a střední podniky; informatika [obor bakal. práce]; metriky (nástroje hodnocení); poskytování aplikací; bakalářské práce; three-dimensional graphics; computer networks; small and medium-sized enterprises; bachelor's theses