Daně z příjmů v účetnictví - Dlouhá, Veronika; Müllerová, Libuše, 1945-; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Právní úprava účetnictví a daní z příjmů právnických osob v České republice. Daňově uznatelné a neuznatelné náklady. Nutné úpravy výsledku hospodaření zjištěného z účetnictví, které je třeba provést pro stanovení základu daně dle zákona o daních z příjmů a následné vypočtení splatné daně z příjmů právnických osob. Metody výpočtu a účtování odložené daně. Výhody a nevýhody provázanosti účetního a daňového systému
Vedoucí práce: Libuše Műllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: daně z příjmů; odložená daň z příjmů; účetnictví; daň z příjmů právnických osob; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; účetní systémy; diplomové práce; income tax; deferred income tax; accounting; corporation tax; master's theses