Prostředí pro běh MMORPG - Jelínek, Petr (2006)
Analýza běhových prostředí pro MMORPG a zejména pak pro její serverovou část. Zmapování všech podstatných vlastností a služeb, které tato prostředí pro běh MMORPG poskytují