Prostředí pro běh MMORPG - Jelínek, Petr; Svatoš, Oleg; Maršálek, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Analýza běhových prostředí pro MMORPG a zejména pak pro její serverovou část. Zmapování všech podstatných vlastností a služeb, které tato prostředí pro běh MMORPG poskytují
Vedoucí práce: Oleg Svatoš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: simulační modely; modelování a simulace; virtuální realita; počítačové hry; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; simulation models; modeling and simulation; virtual reality; computer games; bachelor's theses