Prostředky, možnosti a praktická aplikace VoIP - Dvořák, Petr (2006)
Podstata, historie a technologie VoIP. Služby a poskytovatelé služeb VoIP. Kvalita a bezpečnost VoIP. Legislativa. Modelový příklad