Prostředky, možnosti a praktická aplikace VoIP - Dvořák, Petr; Šalamon, Tomáš; Kacerovský, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Podstata, historie a technologie VoIP. Služby a poskytovatelé služeb VoIP. Kvalita a bezpečnost VoIP. Legislativa. Modelový příklad
Vedoucí práce: Tomáš Šalamon
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: internetová telefonie; internetová komunikace; internet; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Internet telephony; Internet communication; Internet; bachelor's theses