Datová úložiště a nabídka jejich outsourcingových služeb - Staněk, Pavel (2006)
Nárůst ukládaných dat a současné nároky kladené na datová úložiště. Využívané technologie a jejich srovnání. Možnosti outsourcingu datových úložišť a situaci na trhu