Datová úložiště a nabídka jejich outsourcingových služeb - Staněk, Pavel; Kacerovský, Jiří; Tlustý, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Nárůst ukládaných dat a současné nároky kladené na datová úložiště. Využívané technologie a jejich srovnání. Možnosti outsourcingu datových úložišť a situaci na trhu
Vedoucí práce: Jiří Kacerovský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: outsourcing; skladování dat; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; outsourcing; data warehousing; bachelor's theses