Bytová politika - Beneš, Václav (2006)
Základní termíny z oblasti bydlení. Nástroje bytové politiky v České republice. Bytová koncepce ČR, včetně analýzy současné situace na trhu s bydlením. Bytová politika zemí EU a koncept příspěvku na nájemné, včetně srovnání s praxí v ČR