Bytová politika - Beneš, Václav; Poláková, Olga, 1944-; Sunega, Petr, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Základní termíny z oblasti bydlení. Nástroje bytové politiky v České republice. Bytová koncepce ČR, včetně analýzy současné situace na trhu s bydlením. Bytová politika zemí EU a koncept příspěvku na nájemné, včetně srovnání s praxí v ČR
Vedoucí práce: Olga Poláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: bydlení; nájemní bydlení; bytová politika; vlastnictví bytů a nebytových prostor; bytová družstva; Česko; země Evropské unie; národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; housing; rental housing; housing policy; home ownership; cooperative housing; Czechia; European Union countries; master's theses