Využití open source v informačních systémech organizace - Bajus, Ján; Wokounová, Sára, 1979-; Císařová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Vhodné programy pro doplnění či přímo nahrazení programů s uzavřeným kódem. Historie vzniku open source i nejdůležitější open source licence. Výhody a nevýhody nasazení open source z ekonomického hlediska včetně příkladů případových studií
Vedoucí práce: Michal Wokoun
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: podnikové informační systémy; otevřený software; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; management information systems; open source software; bachelor's theses