Radio Frequency Identification (RFID) - aplikační možnosti v rámci podnikového IS/ICT - Dolejší, Vojtěch; Šalamon, Tomáš; Řídel, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Cílem je zjistit, na kolik se mediální obraz technologie RFID shoduje s jeho reálnými možnostmi. Historie této technologie, její nejdůležitější technické parametry a etické otázky s ní spojené. Předpoklady nasazení, náklady na nasazení, aplikační možnosti a omezení, odhad rozšíření RFID v České republice založený na průzkumu trhu. Možnosti implementace této technologie do informačních systémů. Na příkladu řešení od firmy SAP ukázány dvě odlišné filozofie začlenění RFID do podnikového informačního systému
Vedoucí práce: Jan Šalamon
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: bezpečnostní detektory; zabezpečovací technika; podnikové informační systémy; informatika [obor bakal. práce]; RFID; bakalářské práce; safety detectors; security technology; management information systems; bachelor's theses