Implementace Business Intelligence v malé a střední firmě – JOLLY Trading s.r.o. - Hájek, Vojtěch; Pour, Jan; Diepolt, Jiří, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Analýza nasazení Business Intelligence (BI) v malých a středních podnicích (SME). Určení specifik, která jsou spojena s implementací v takovéto společnosti a vyhodnocení, které důležité faktory ovlivňují nasazení BI systémů v těchto společnostech. Dotazníkové šetření. Výsledky ověřeny na praktickém projektu implementace ve spolupráci s firmou typu SME
Vedoucí práce: Jan Pour
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: business intelligence; malé a střední podniky; skladování dat; OLAP technologie; informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; business intelligence; small and medium-sized enterprises; data warehousing; OLAP technology; master's theses