Porovnání objektových databázových systémů - Janů, Martin; Chlapek, Dušan; Buus, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Porovnání funkcionality některých komerčních objektových databázových systémů dostupných na trhu. Obecné informace o ODBMS, jejich výhody a omezení a vhodné oblasti nasazení. Na základě technologických faktů a charakteru implementačního prostředí jsou stanovena kritéria, podle kterých jsou produkty porovnány
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: objektově orientovaná vývojová prostředí; objektově-relační databázové systémy; databázové systémy; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; object-oriented development environment; object-relational database systems; database management systems; bachelor's theses