Analýza metodik projekt managementu pro malé a střední ICT firmy - Prochásková, Jana (2006)
Analýza vybraných metodik projekt managementu (autora Project Management Institute a PRINCE2 - PRojects IN Controlled Environment). Procesy během projektu, jejich interakce a vstupy a výstupy. Porovnání obou metodik. Návrh metodiky pro malou ICT firmu Memos Software, s.r.o.