Analýza metodik projekt managementu pro malé a střední ICT firmy - Prochásková, Jana; Řídel, Jakub; Kudláček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Analýza vybraných metodik projekt managementu (autora Project Management Institute a PRINCE2 - PRojects IN Controlled Environment). Procesy během projektu, jejich interakce a vstupy a výstupy. Porovnání obou metodik. Návrh metodiky pro malou ICT firmu Memos Software, s.r.o.
Vedoucí práce: Jakub Řídel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: projektový management; malé a střední podniky; bakalářské práce; informační a komunikační technologie; project management; small and medium-sized enterprises; bachelor's theses; information and communication technology; informatika [obor bakal. práce]; metodika