Elektronický podpis v legislativě a praxi ČR - Čáp, Jakub (2006)
Elektronický podpis a možnosti jeho využití při elektronické komunikaci. Fungování a typy elektronických podpisů, jak ho získat a k čemu ho lze využít. Legislativní aspekty elektronického podpisu. Praktické využití elektronického podpisu v ČR