Biometrie Analýza nasazení biometrických technologií - Veselý, Luděk (2006)
Analýza možností nasazení biometrických technologií z pohledu zabezpečení informačního systému. Základní principy oboru biometrie. Bezpečnostní kanály, které by měli být chráněny a porovnání běžného a biometrického zabezpečení těchto slabých míst. Technologie biometrického certifikátu