Biometrie Analýza nasazení biometrických technologií - Veselý, Luděk; Doucek, Petr, 1960-; Pacík, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Analýza možností nasazení biometrických technologií z pohledu zabezpečení informačního systému. Základní principy oboru biometrie. Bezpečnostní kanály, které by měli být chráněny a porovnání běžného a biometrického zabezpečení těchto slabých míst. Technologie biometrického certifikátu
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: biometrika; informační systémy; informační bezpečnost; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; biometry; information systems; information security; bachelor's theses