Aplikace auditu ve veřejném sektoru - Klimešová, Petra (2006)
Podstata, cíle a význam auditu. Zákon o finanční kontrole ve veřejné správě, zákon o přezkoumávání hospodaření územních samosprávných celků a DSO. Praktická část je zaměřena na město Mnichovo Hradiště