Aplikace auditu ve veřejném sektoru - Klimešová, Petra; Šímová, Jaroslava; Komendová, Stanislava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Podstata, cíle a význam auditu. Zákon o finanční kontrole ve veřejné správě, zákon o přezkoumávání hospodaření územních samosprávných celků a DSO. Praktická část je zaměřena na město Mnichovo Hradiště
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: audit; obce; veřejná správa; finanční kontrola; správní orgány; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; auditing; municipalities; public administration; financial control; administrative agencies; master's theses