Přezkoumávání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí - Brdlíková, Jana (2006)
Vývoj metodických pokynů a právní úpravy přezkoumávání hospodaření ÚSC a DSO (zvláště zákona č. 420/2004 Sb.). Přezkum hospodaření ÚSC Středočeského kraje