Přezkoumávání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí - Brdlíková, Jana; Šímová, Jaroslava; Zavřelová, Zdenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Vývoj metodických pokynů a právní úpravy přezkoumávání hospodaření ÚSC a DSO (zvláště zákona č. 420/2004 Sb.). Přezkum hospodaření ÚSC Středočeského kraje
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: veřejná správa; správní orgány; finanční kontrola; rozpočtové právo; územní správa; spolupráce obcí; právní předpisy; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; public administration; administrative agencies; financial control; budget law; territorial administration; cooperation of municipalities; legal regulations; master's theses