Analýza a hodnocení konkurenční situace firmy - Vacková, Zuzana; Jakubíková, Dagmar, 1948-; Chovancová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Celková situace na trhu pozemních staveb, hlavní trendy vývoje do budoucna. Analýza a zhodnocení konkurenční situace jedné z předních stavebních firem působících na českém trhu ve vazbě na její nejbližší konkurenty. Celkové zhodnocení postavení této firmy na trhu pozemních staveb a návrh klíčových prvků budoucí konkurenční strategie
Vedoucí práce: Dagmar Jakubíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: konkurence; konkurenceschopnost; strategický management; podnikový management; pozemní stavby; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; competition; competitiveness; strategic planning; industrial management; building construction; master's theses