Výběr poskytovatele aplikačních služeb - Martinec, Jiří (2006)
Detailní analýza návrhu webové aplikace „Průvodce výběrem eshopu“. Tato aplikace je určena převážně pro vedoucí pracovníky malých a středních podniků, kteří se rozhodli pro zřízení internetového obchodu pro prodej svých produktů a služeb. Hlavní funkcí průvodce je pomoc uživateli při výběru optimálního systému pro provoz internetového obchodu formou ASP. Průvodce provede uživatele krok za krokem parametry, které nabízejí dostupné systémy