Výběr poskytovatele aplikačních služeb - Martinec, Jiří; Voříšek, Jiří, 1950-; Vít, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Detailní analýza návrhu webové aplikace „Průvodce výběrem eshopu“. Tato aplikace je určena převážně pro vedoucí pracovníky malých a středních podniků, kteří se rozhodli pro zřízení internetového obchodu pro prodej svých produktů a služeb. Hlavní funkcí průvodce je pomoc uživateli při výběru optimálního systému pro provoz internetového obchodu formou ASP. Průvodce provede uživatele krok za krokem parametry, které nabízejí dostupné systémy
Vedoucí práce: Jiří Voříšek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: Active Server Pages (software); elektronický obchod; serverový software; webové aplikace; malé a střední podniky; informatika [obor dipl. práce]; poskytování aplikací; diplomové práce; Active Server Pages (software); electronic commerce; server software; web applications; small and medium-sized enterprises; master's theses