Penzijní připojištění jako zaměstnanecká výhoda v GE Money ČR - Stará, Petra (2006)
Různé druhy nejčastěji využívaných zaměstnaneckých výhod včetně jejich daňových aspektů. Penzijní připojištění se státním příspěvkem a jeho výhody. Charakteristika společnost GE Money ČR a benefity, které svým zaměstnancům poskytuje. Popis a analýza procesu provádění srážek z mezd zaměstnanců a poskytování příspěvku zaměstnavatele ve společnosti GE Money ČR. Návrh opatření ke zlepšení tohoto procesu