Penzijní připojištění jako zaměstnanecká výhoda v GE Money ČR - Stará, Petra; Dušková, Lucie; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Různé druhy nejčastěji využívaných zaměstnaneckých výhod včetně jejich daňových aspektů. Penzijní připojištění se státním příspěvkem a jeho výhody. Charakteristika společnost GE Money ČR a benefity, které svým zaměstnancům poskytuje. Popis a analýza procesu provádění srážek z mezd zaměstnanců a poskytování příspěvku zaměstnavatele ve společnosti GE Money ČR. Návrh opatření ke zlepšení tohoto procesu
Vedoucí práce: Lucie Dušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: důchodové připojištění; zaměstnanecké výhody; banky; daně; sociální politika podniku; Česko; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; supplementary pension insurance; employee fringe benefits; banks; taxation; corporate social policy; Czechia; master's theses