ETL procesy - Husáriková, Světlana; Rydzi, Daniel; Liška, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Návrh a dokumentace ETL procesu. Úskalí ETL procesů. ETL nástroje. Budoucnost ETL
Vedoucí práce: Daniel Rydzi
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: business intelligence; skladování dat; metadata; informatika [obor bakal. práce]; ETL; bakalářské práce; business intelligence; data warehousing; metadata; bachelor's theses