Jak ovlivňuje nasazení podnikového systému úspěšné podnikání firmy - Vytiska, Tomáš; Zámečníková-Rydziová, Jana; Klíma, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Problematika informační společnosti a informací. Vývoj podnikových informačních systémů (PIS) a jejich typy z hlediska způsobu pořízení. Současný stav dané oblasti a vyhlídky do budoucnosti. Dekompozice PIS. Problematika měření IS/IT
Vedoucí práce: Jana Rydziová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: podnikové informační systémy; informatika [obor bakal. práce]; ERP systémy; metriky (nástroje hodnocení); IS/IT; bakalářské práce; management information systems; bachelor's theses