Ekonomická specifika nestátních neziskových organizací - Popovič, Michal (2006)
Obecná východiska a poznatky z oblasti neziskových organizací. Výzkum charakteristik a specifických oblastí, předností a nedostatků v řízení NNO. Doporučení směřující ke zvýšení efektivity neziskových organizací