Ekonomická specifika nestátních neziskových organizací - Popovič, Michal; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Novák, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Obecná východiska a poznatky z oblasti neziskových organizací. Výzkum charakteristik a specifických oblastí, předností a nedostatků v řízení NNO. Doporučení směřující ke zvýšení efektivity neziskových organizací
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: dobrovolnictví; motivace; neziskové organizace; občanská sdružení; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; voluntarism; motivation (psychology); nonprofit organizations; civil associations; master's theses