Proč právě Škoda Servis? analýza vybraných marketingových činností - Brodská, Monika; Jakubíková, Dagmar, 1948-; Kučerová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Současná nabídka servisních služeb autorizovaných servisních partnerů Škoda Auto. Hlavní oblasti činnosti oddělení servisního marketingu Škoda Auto
Vedoucí práce: Dagmar Jakubíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: automobilový průmysl; velké podniky; opravy a údržba; marketing; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; servisní činnost; bakalářské práce; automobile industry; big business; maintenance and repair; marketing; bachelor's theses