Využití produktů balíku Microsoft Office pro kooperaci v malých a středních firmách - Štemberk, Vladimír (2006)
Zhodnocení možností a využitelnosti systému Microsoft Office System s důrazem na podpůrnou technologii Microsoft Windows SharePoint Services jako softwarové platformy pro kooperaci uvnitř malých a středních firem. Popis jednotlivých komponent systému a jejich vzájemný vztah a možnosti využití