Využití produktů balíku Microsoft Office pro kooperaci v malých a středních firmách - Štemberk, Vladimír; Hejtmánek, Jakub; Drnec, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Zhodnocení možností a využitelnosti systému Microsoft Office System s důrazem na podpůrnou technologii Microsoft Windows SharePoint Services jako softwarové platformy pro kooperaci uvnitř malých a středních firem. Popis jednotlivých komponent systému a jejich vzájemný vztah a možnosti využití
Vedoucí práce: Jakub Hejtmánek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: Microsoft SharePoint (software); Microsoft Office (software); podnikové informační systémy; malé a střední podniky; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Microsoft SharePoint (software); Microsoft Office (software); management information systems; small and medium-sized enterprises; bachelor's theses