Přímé bankovnictví v České republice - Langmaier, Petr (2006)
Přehled jednotlivých nabízených produktů elektronického bankovnictví na českém trhu a porovnání konkrétní služby přímého bankovnictví nabízené bankovními subjekty působícími na českém trhu. Pro dosažení cíle je vytvořeno porovnání, které je zaměřeno především na funkčnost, zabezpečení a poplatky. Charakteristika přímého bankovnictví. Zhodnocení úrovně poskytovaných služeb přímého bankovnictví