Přímé bankovnictví v České republice - Langmaier, Petr; Gála, Libor, 1965-; Tichý, Vladimír, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Přehled jednotlivých nabízených produktů elektronického bankovnictví na českém trhu a porovnání konkrétní služby přímého bankovnictví nabízené bankovními subjekty působícími na českém trhu. Pro dosažení cíle je vytvořeno porovnání, které je zaměřeno především na funkčnost, zabezpečení a poplatky. Charakteristika přímého bankovnictví. Zhodnocení úrovně poskytovaných služeb přímého bankovnictví
Vedoucí práce: Libor Gála
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: elektronické bankovnictví; informatika [obor bakal. práce]; homebanking; přímé bankovnictví; bakalářské práce; Internet banking; bachelor's theses