Koncept spolupráce podniků a vysokých škol - Kopecký, Jan; Žid, Norbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Požadavky podniku na personální zajištění pozic a jejich realizace v podnikové praxi. Koncept spolupráce podniku a vzdělávacích institucí, předpoklady, cíle a aktivity
Vedoucí práce: Norbert Žid
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2006
Způsob přístupu: Internet
Keywords: organizace podniku; vysoké školy; vzdělávací instituce a organizace; personální management; rozvoj kariéry; informatika [obor dipl. práce]; spolupráce škol a podniků; diplomové práce; industrial organization; universities and colleges; educational institutions and organizations; personnel management; career development; master's theses