Metropolitní sítě Wi-Fi - technologie, organizace, správa uživatelů - Klaška, Jan (2006)
Technologie Wi-Fi. Metropolitní sítě se zaměřením na síť CZFree.net. Organizace této sítě, topologie, billing (účtování). Quality of Services (QoS)