Metropolitní sítě Wi-Fi - technologie, organizace, správa uživatelů - Klaška, Jan; Šalamon, Tomáš; Rydzi, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Technologie Wi-Fi. Metropolitní sítě se zaměřením na síť CZFree.net. Organizace této sítě, topologie, billing (účtování). Quality of Services (QoS)
Vedoucí práce: Tomáš Šalamon
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: bezdrátové sítě; metropolitní počítačové sítě; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; wireless networks; metropolitan area networks; bachelor's theses