Získávání a výběr zaměstnanců v GE Money bank, a.s. - Andělová, Petra (2006)
Teoretické poznatky z oblasti získávání a výběru zaměstnanců a následném aplikování v praxi. Jsou zde popsány metody získávání a výběru v GE Money bank