Získávání a výběr zaměstnanců v GE Money bank, a.s. - Andělová, Petra; Dušková, Lucie; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Teoretické poznatky z oblasti získávání a výběru zaměstnanců a následném aplikování v praxi. Jsou zde popsány metody získávání a výběru v GE Money bank
Vedoucí práce: Lucie Dušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: lidský kapitál; personální management; přijímací řízení; banky; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; human capital; personnel management; employee selection; banks; master's theses