Personální audit a jeho aplikace v konkrétní firmě - Kovalčíková, Jitka (2006)
Obsahem diplomové práce je teoretická a praktická část týkající se personálního auditu. Teoretická část popisuje personální audit v jeho nejširší podobě, jeho cíle, metody, fáze. Praktická část se zaměřuje na aplikaci personálního auditu, obsahuje popis auditu, hodnocení a návrhy doporučení ke zlepšení