Personální audit a jeho aplikace v konkrétní firmě - Kovalčíková, Jitka; Urban, Jan, 1953-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Obsahem diplomové práce je teoretická a praktická část týkající se personálního auditu. Teoretická část popisuje personální audit v jeho nejširší podobě, jeho cíle, metody, fáze. Praktická část se zaměřuje na aplikaci personálního auditu, obsahuje popis auditu, hodnocení a návrhy doporučení ke zlepšení
Vedoucí práce: Jan Urban
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: personální management; assessment centra; rozvoj kariéry; týmová práce; Česko; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; personální audit; diplomové práce; personnel management; assessment centers (personnel management procedure); career development; team work; Czechia; human resources audit; master's theses