Ekologické zemědělství v České republice - Tučová, Jana (2006)
Vznik, vývoj a současný stav ekologického zemědělství. Legislativní zázemí a institucionální zabezpečení ekologického zemědělství v ČR. Ekonomika v ekologickém zemědělství. Praktické zkušenosti vybraných ekologických zemědělců