Ekologické zemědělství v České republice - Tučová, Jana; Hadrabová, Alena; Remtová, Květoslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Vznik, vývoj a současný stav ekologického zemědělství. Legislativní zázemí a institucionální zabezpečení ekologického zemědělství v ČR. Ekonomika v ekologickém zemědělství. Praktické zkušenosti vybraných ekologických zemědělců
Vedoucí práce: Alena Hadrabová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: ekologické zemědělství; životní prostředí; agroekologie; ekonomika zemědělství; bioprodukty; Česko; národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; ecological agriculture; environment; agroecology; economics of agriculture; bioproducts; Czechia; master's theses