Finanční analýza Řízení letového provozu, s.p. - Kortusová, Daniela; Grünwald, Rolf, 1930-; Huňka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Historie podniku Řízení letového provozu. Finanční analýza podniku. Specifika tvorby a rozdělení zisku podniku v r. 2004
Vedoucí práce: Rolf Grünwald
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční analýza; finanční management; finance podniku; letecká doprava; Česko; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; rozdělování zisku; diplomové práce; financial analysis; financial management; business finance; air transportation; Czechia; master's theses