Kredibilita informací na internetu - Dobrovolný, Tomáš (2006)
Informační společnost. Vznik a správa Internetu. Hodnocení důvěryhodnosti. E-mail a výhody elektronické pošty. Hodnověrnost informací na Wikipedii