Kredibilita informací na internetu - Dobrovolný, Tomáš; Rosický, Antonín, 1943-; Brabec, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Informační společnost. Vznik a správa Internetu. Hodnocení důvěryhodnosti. E-mail a výhody elektronické pošty. Hodnověrnost informací na Wikipedii
Vedoucí práce: Antonín Rosický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: důvěryhodnost; internet; informace; nevyžádaná elektronická pošta; elektronické zdroje; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; trustworthiness; Internet; information; unsolicited electronic mail messages; electronic information resources; bachelor's theses