Žena a česká společnost - Vejvodová, Renata; Poláková, Olga, 1944-; Jírová, Hana, 1938-2023; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Demografická analýza. Vzdělání a seberealizace. Zaměstnanost žen na trhu práce. Proměny rodinného života
Vedoucí práce: Olga Poláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: ženy; diskriminace v zaměstnání; vzdělanost žen; zaměstnanost žen; sociologie rodiny; hospodářská politika [obor dipl. práce]; demografický výzkum; diplomové práce; women; discrimination in employment; women's education; employment of women; sociology of family; master's theses